Några Roadburn-kap

Postat: april 28, 2011 av Evil Robotics i Dagens post
Etiketter:, ,

Gillar man tungt, psykedeliskt och kosmiskt riffande blir det inte mycket bättre än Roadburn. Vi var där för andra gången och det var exakt lika bra som man kunde förvänta sig. Fantastisk line-up, avslappnad stämning och många kvalitetsskägg. Och merch-utbudet är bra förstås, men det har visat sig att jag är värdelös på att köpa grejer när jag har chansen. Det brukar sluta med att jag ångrar mig och får beställa samma grejer på nätet en vecka senare… Förra året tror jag att jag bara lyckades köpa en Earthless-LP. I år blev det bara tre tishor. Sämst.

Den officiella Roadburn-tröjan visade sig vara lite för stor. Passar bra när man sitter hemma och ugglar med fisbyxorna på.

Roadburn

Cough gjorde en av förra årets bästa plattor om man frågar mig. Såklart behövde jag en brun/orange tröja med en varg som spränger sig ut ur en trollkarl. Går även att beställa från Robotic Empire.

Cough

Höjdpunkten på festivalen var Ufomammut som körde hela Eve + lite annat på lördag kväll. Sjukt mäktigt! Jag firade det med att köpa tröjan med den minsta Ufomammut-loggan. Förhoppningsvis dyker de upp i Sverige i höst, annars kan man se dem i Helsingfors också. Tröjan går att köpa från All That Is Heavy.

Ufomammut

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s