Dagens Outfit – Coffinworm

Postat: april 30, 2011 av doomionista i Dagens Outfit
Etiketter:,

Egentligen torsdagens outfit, men det har varit bråda dagar i Kapten Doomfrosts kajuta och det är svårt att blogga när man sitter på lokal hinkandes öl. Hur som helst pryddes min bringa av denna stiliga tisha när jag i torsdags drack öl och käkade stabbig öststatsmat på Moldau i Hornstull.

Hård kille, lite så där sexigt farlig nästan. Durkslaget kunde varit bättre placerat dock.

Även igår flög jag doomens flagga högt, då med den Ahab-tisha jag redan bloggat om, så den blir det ingen bild på. Däremot kan det komma mer Ahab-relaterat merch då den mycket trevlige medskepparen Daniel Droste håller på och rotar bland Ahabdoom.de:s kartonger för att hitta lite sköna saker i XL som jag kan beställa. Mer om detta ifall keybordisten håller sitt löfte.

Åter till kistmaskarna, de är ett Indiana-baserat band i den hårda blackened sludge-skolan. Vilket betyder att de inte är fullt så långsamma som doomgenomsnittet. Men kompenserar för detta med några riktigt avgrundsdjupa partier med ren funeralsång.

Ett bra hushållstips från Indiana.

Trycket är asfaltsgrått, något som inte syns så bra på fotot men ser riktigt fint ut på tishan. Logon är klassiskt dödsmetalig: taggig, oläslig och symetrisk men ändå kompakt. Ser lika bra ut vilken sida man än råkar ha riktat upp. Själva tyget är för övrigt av bra kvalitet, tishan är ursprungligen fruit of the loom vilket föranledde tankar på en artikel om merchkvalitet som ligger och pyr i bakgrunden. Själva designen är för övrigt bra, döskalle, likdelar uppochnervänt kors och en banderoll i ett tilltalande arrangeman, smakfullt helt enkelt.

Och precis som jag skrev häromdagen blev den här härligheten min, tillsammans med kistmaskarnas debutskiva ”When All Became None” och en uppsättning tjusiga klistermärken för under tvåhundra spänn (via Bigcartel.com). Visst, vill viss del kan man skylla på den klena dollarn och den osedvanligt starka kronan men diffen mellan stark och svag dollar hade i det här fallet inte blivit mer än en trettio-fyrtio spänn så jämfört med att gå i butik och shoppa är det fortfarande en vinnare att köpa sin merch och sina skivor direkt ifrån banden.

Avslutningsvis tänkte jag och Youtube bjuda på låten ”Start Saving for Your Funeral” från just ”When All Became None” så ni får en känsla för vilket driv Indianapolispojkarna serverar.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s