Dagens outfit – Allmänt ockult

Postat: maj 17, 2011 av doomionista i Dagens Outfit, Tomt prat
Etiketter:, ,

Ni trodde säkert modebloggen var helt död. Det stämmer inte, Kapten Doomfrost har helt enkelt haft annat för sig och dessutom har en brist på ickemodellade kläder smugit sig in i garderoben. Det ligger ett paket med godsak någonstans i det brittiska postsystemet men det har inte nått hit än. Idag bar jag Coffinworm, som ni redan har sett, men häromdagen hade jag denna stiliga om än icke-bandrelaterade pentagram-tisha.

Alltså, ingen koppling till Bobby Liebling och hans orkester även om de givetvis är bra.

Vad det gäller pentagram finns det egentligen som jag ser det bara en regel: ”En spets nedåt, två spetsar uppåt” vad som på expertspråk kallas ”Baphomets sigill”. Det brukar också ritas med en gets ansikte och horn inuti stjärnan och representerar svart magi enligt Eliphas Levi, den gamle ockultisten.

Det är lustans get som attackerar himlen med sina horn… Låt oss alltid hålla den femuddade stjärnan upprätt, med den översta triangeln pekandes mot himlen, ty det är visdomens säte, och om symbolen inverteras blir perversion och ondska resultatet.

Och vem fan vill inte gå omkring med lustans get på magen snarare än den pottklipte och olustige nakne snubben med förkrympt könsorgan?

Notera hebreiskan: Shin Vav He Yod He och Lamed Vav Yod Tav Nun det är sånt som ockultister tycker är viktigt.

Lamed Vav Yod Tav Nun borde i all rimlighet summeras enligt kabbalistisk numerologi till 666 om det ska vara något som helst ockult med det, men jag får det dessvärre bara till 551, kanske är min hebreiska rostig? Om man läser från getens haka och motsols blir det i alla fall LVIThN eller Leviathan, ni vet som Thomas Hobbes varnade för, Thomas Hobbes var så klart frimurare och allt Dan Brown någonsin skrivit är sant.

Nåväl Adam-pentagrammet får jag inte till något begripligt. Det rimliga vore ju att det stod Jehova, men det är bara fyra bokstäver: Yod He Vav He. På besynnerliga avvägar på Internet hittar jag förslaget Yshua (Jesus) men det stavas Yod Shin Vav Ayin (ישוע) också bara fyra bokstäver och varför skulle någon ens avlägset kristen vilja börja Jesu namn i ena foten, den traditionellt sett orenaste kroppsdel vi har? Det rimliga är så klart att man börjar stava vid huvudet och går motsols (hebreiska läses från höger till vänster som alla ju vet) SVHIH eller SVHeYHe, Sverige helt enkelt.

Så då var det löst, om du går med pentagrammet pekande uppåt är du nationalist och gillar inte getlust.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s