Dagens outfit: Katatonia

Postat: juni 16, 2011 av doomionista i Dagens Outfit
Etiketter:, ,

Kapten Doomfrost gjorde en liten Deutches Reise tillsammans med större delen av Synthlobbyn för att representera de tyngre musiksmakerna på 20-årsjubilerande Wave Gothic Treffen i Leipzig, östysklands pärla.

Roter Stern, Roter Stern... varför finns så få bra låttexter med Roter Stern när man behöver citera något?

 Det är en stad av doomigt mäktiga monument som Völkerschlachtdenkmal och rester av gammal östglans som Alte Messe (den förfallna hall 12 på bild ovan).

Det blev en festival i blågula färger, lustigt nog, då jag mest sågt svenska band som Lake of Tears, Tiamat, alldeles utmärkta October Tide (som dessvärre inte tycks deala i merch då jag inget kunde hitta) och osannolikt tunga Katatonia.

Klart kapten vill fotas vid havet.

Osannolikt snyggt tryck med vit logga i enklaste typsnitt, ser ut som Century Gothic för mitt otränade öga, och ett par röda lungor/vingar. Enkel och smakfull design, precis som jag väntar mig från herrarna Renkse och Nyström vid det här laget. Till detta kommer en snygg ryggdesign, eftersom alla riktigt bra tishor förutom min Sleeptisha har snygga ryggdesigner.

Lung/ving-designen återupprepas, här med en tydligare vikt mot vingar samt en ryggrad i mitten. Nedanför detta ett citat ur låten Unfurl.

Releasing the vapour
Into the lung
Letting the wings unfurl

Hela härligheten tryckt på en högkvalitativ bit tyg från Fruit of the Loom, jag har höga förhoppningar om att min Katatonia-tisha skall hålla sig i bra skick även efter ett par tvättar.

Fotosessionen på stranden är dessvärre inte tysk, den är tagen på hemlig plats i Laholmsbukten där jag och fru Doomfrost mellanlandade på väg hem till Stockholm. Jag hade med mig en solid samling fina Doom och Metal-tishor och planerade ursprungligen att modella dem i härliga östmiljöer, men orkade inte då all min energi gick åt till att dricka tokbillig öl från Liedl och äta chokladdoppade kex döpta efter tyska filosofer. (De borde verkligen göra ett Nietchze-kex med bitter 98%-ig choklad och rågkex)

Så, den enda bild på mig i östmiljö med en mäktig tisha på tillfaller Pyramido.

Här kysser kaptenen Tyskland adjö i ett av de mest deprimerande öststatliga hamnkomplex jag känner till… Rostok. Det enda som håller modet uppe just i denna stund är Rostocker Pils och Pyramido, samt möjligen tanken på att få sova i en säng som inte är stenhård.

Avslutar med en till fin bild på Kaptenen, Katatonia och Havet.

Edit: Jag glömde helt bort att rekommendera Bandstores.co.uk om du också vill pryda dig med Katatonia.

Annonser
kommentarer
  1. iDoom skriver:

    Bäste herr Doomfrost, de här strandbilderna med sol och vind i håret inte direkt för tankarna till doom. Dessutom överhängande risk att du faktiskt skulle lyckas få solbränna vilket ju vore direkt pinsamt. Men, med dessa gliringar leverade får jag lov att gratulera till ännu några lyckade merch-inköp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s