Dagens Outfit – Amerikansk häxjakt

Postat: augusti 9, 2011 av doomionista i Dagens Outfit
Etiketter:, ,

Kapten Doomfrost ombads infinna sig på det amerikanska kontoret för företaget där han jobbar och passade givetvis på att fronta lite extra med klassisk brittdoom.

Mäktig Witchfinder General-tisha från Grumpy Clothing. Liam som sköter sidan är för övrigt en riktigt trevlig kille och har du något vett, eller en önskan efter skönt tryck på högkvalitativ bomull så tar du dig dit och slänger ett öga på innehållet. Mäktig Jetlag från Air France. Skön amerikansk kontorsinredning från IKEA. Skön doomster från Doomfrämjandet. Foto: Min kollega Joey.

Själva tishan är oficiellt licensierad och toksnygg. Enkelt screentryck med Vincent Price i full mundering som häxletargeneral Hopkins och en cirkulär logga i frakturstil, åter igen bevisande att det är det enkla som är det snyggaste. Själva tyget kommer från American Apparel, en garanti för sweatshop-fria kläder och oskön kvinnosyn. (Jag är inte helt övertygad om att det där sista är en positiv egenskap, men sanningen är inte alltid vacker.)

Och nu lite extra bilder från min tripp för att fylla ut och även kompensera er för sommartorkan här på bloggen.

Doomväder sett från skyskrapa.

San Francisco har ett rätt så udda väder faktiskt som så gott som varje eftermiddag under sommarmånaderna sveper in staden i en kall och fuktig dimma, den sveper in från stilla havet och omvälver den välkända Golden Gate-bron (vilken är ett helvete att gå till fots igenom btw)

Okult Älgskalle frontar fett med doomhöljd bro i bakgrunden.

För er som gillar turistguidning kan sägas att San Francisco är hem till några av USA:s och även världens bästa restauranger. Nära korsningen 18th and Mission åt vi på Reaction, en spansk ”sylta” med en skön rockerkock och en mat som får en att vilja bränna ner ett Taco Bar. Eftersom hus funkar som de gör i USA delade man ingång med en klubb som verkade väldigt lovande. Hade jag varit i stan sjuttonde september hade jag definitivt sett Dodsferd med sällskap.

Vem gillar inte grekisk black metal med svensk/norska namn? En bunt riktigt snygga loggor hur som helst.

I närliggande San Jose såg jag en demonbil. Om jag någonsin skaffar körkort är det en sån bil jag skall ha.

Hell on wheels.

För övrigt vet jag att det inte är en modeblogg förrän man av för mig helt obegriplig anledning skrutit med en bild på en Starbucksmugg. Notera att mitt namn inte står skrivet med filtpenna på den här, det beror på att jag snodde den från en pisstinkande lodare för att få encentare nog för att uppgradera flygbiljetten hem till ”förskräckligt obekväm”. Spelar ingen roll, Starbucks kaffe smakar kopparmynt och gammal urin hur som helst.

Nåväl, det är allt. Det finns fler bilder från min resa, men jag har svårt att motivera dem på den här bloggen så det får bli vid en privat annordnad diabildsvisning för de allra närmast sörjande, eller möjligen någon form av uppläggande på Facebook. Det här är en hårdrocksmodeblogg och inte någon jävla reseskrytblogg. (Sade han innan han åkte på nästa resa och packade ner finaste doomtröjan för att få modella igen.)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s