Dagens outfit: Rasande krigsbest

Postat: november 26, 2012 av doomionista i Dagens Outfit
Etiketter:,

Något som länge legat på min önskelista är lite skön Conan-merch. Men de brittiska grottmansstridsdoomkungarna är luriga som fan i det att de bara släpper limiterade upplagor av all sin merch. Du får signa upp dig för en av ett tjugotal tröjor och sen vänta på att nitton andra doomsters med drömmar om svärd, sandaler och bruna noter skramlar ihop sina besparingar för att klä upp sig i barbarromantik. Bästa dealen är att följa dem på Facebook eller lägga in deras hemsida hailconan.com i en RSS-läsare du kollar av regelbundet. Sen är det bara att hoppas de känner för att trycka upp något nytt. Precis så publiktillvända är de. Obskvrt!

Å andra sidan är så gott som alla deras tryck jävligt stilrena. Den minnsegode kanske kommer ihåg Evilrobotics poserande i en Horseback Battle Hammer-tröja just här på denna blogg försommaren 2011.

Just den här bilden är inte tagen idag utan föreställer kaptenen på väg ner mot The Liffey för en dos Ufomammut. För övrigt en riktigt bra spelning för de som inte förstod storheten med att åka till ett källarvalv i Gamla Stan en söndag för att lyssna på italiensk Psych. Ni missade något.

AD på djävulens reklambyrå uttrycker sin bestörthet över att espressomaskinen kladdat ihop.

Som nästan standard är i branchen är det ganska tjockt tyg från Fruit of the Loom. Därtill i en lång och luftig 2XL vilket är skönt för alla som inte vill se den ökänt håriga doomfrostska naveln. Dessutom inte lika absurt tajt i kragen som min röda Signo Rojo-tröja. Motivet är som alltid lika tungt som Conans musik låter.

Clean logga i Old English, vitt tryck på svart tröja. (Även om just detta motiv även fanns i rött eller grönt tryck på svart tröja. samt svart tryck på asfaltsgrå). En stridsklubbeförsedd krigare på en bepansrad elefant. Just precis så misstänker jag det känns att stå längst fram på en Conan-spelning. Evilrobotics och jag försökte på Roadburn men eftersom de spelade på minsta scenen och vi inte var på plats när bandet innan slutade spela så fick vi helt enkelt vända i dörren. Faktiskt Roadburns största besvikelse för mig. Men den här tröjan gjorde mig i alla fall inte besviken när den damp ner. Ren rå barbarromantik för grottmänniskor som slåss. Man tar den på sig och är beredd att möta ännu en dag av gnälliga medmänniskor och kollektivtrafik med ett krigsvrål.

Annonser
kommentarer
  1. Stones skriver:

    Väldigt snygg t-shirt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s