Doomkalendern 2013, Lucka 12

Postat: december 12, 2013 av doomionista i Doomkalendern 2013
Etiketter:,

Doomkalendern åkte på rejäla förhinder då jag ätit upp mitt lager av luckor och sen åkte på rejäl nattjänst som urartade i kaosbrandsläckning och hemkomst klockan fyra i morse.

Jag kör därför ett lättingkort och bjuder, utan att diskutera saken mer på australiensiska Portal. Bandet som bättre än något annat representerar lovecraftiansk galenskap.

Övergivna hus, obehagligheter och monster, vad mer kan man begära?

Live är Portal, enligt uppgift från de som besökte spelningen  i Stockholm i juli i år, ”rent jävla vanvett”.  Sångaren Curator varierar huvudbonader av olika grader av dårskap. Moraklockan hab är i videon ovan är förmodligen den mest ikoniska och den man förknippar med Portal, men även senare års bläckfiskdräkt är vettlöst sanslös (och extremt Lovecraft).

Videon till Curtains vann förmodligen någon sorts pris som 2013 års obehagligaste video. Ja till och mer obehagligare än den där skäggige killen som mimade Miley Cyrus ”Wrecking Ball” i bara underkläder på Chat Roulette. Undergångsstämningen är påtaglig och väldigt skickligt iscensatt. Ett Tool för sinnessjuka.

Så, jag är ledsen för denna halvdana lucka. Men det är en halvdan lucka med tre Portal-videos så ni får fan nöja er med det.

Annonser
kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s