Doomkalendern 2016 – Lucka 2

Postat: december 2, 2016 av doomionista i Doomkalendern 2016
Etiketter:,

Bahrain, beviset för att du kan ligga på tolfte plats i Heritage Foundations och Wall Street Journals ”Economic Freedom Index” och ändå jobba aktivt för att spöstraff ska bli en godkänd olympisk gren. Ett land som bara läsare av den här bloggen kan tänka sig skulle vara en plats där vi hittar brutal dödsmetall.

Givetvis.

Det kommer nog inte som någon direkt överraskning va?

Smouldering in Forgotten övertygar, sitt något obegripliga namn till trots med att vara ganska så jädra ösiga.

Bonus för att videon innehåller en barhrainsk moshpit. Låt mig veta om någon annan julkalender erbjuder det.

Smouldering in Forgotten började sin kariär 2005 som ett blackmetalband, men lutar mer åt brutaldöds i dessa dagar. De anser själva att de är Bahrains mest extrema metalband och well… de backar upp det rätt bra med sitt sound. Förutom liveklippet ovan kan ni lyssna på senaste släppet, singeln Siren of Truth.

 

Ett annat Bahrainband som ger Smouldering in Forgotten en match om titeln är meckdödsarna Luncacyst. Det är mer meck än vad jag personligen gillar, så mina pengar förblir på Smouldering in Forgotten. Men den som tänder till på musikhögskolemosh kan nog gillar Lunacyst.

 

Avslutningsvis, bara för att det är en cover på en av Black Sabbaths mest underskattade låtar. Atom kör Master of Insanity.

 

Adel Ghuloom är inte Ronnie James Dio direkt, men vem är väl det? Det är det här doomkalendern handlar om, att se ett halvkasst liveklipp på någon från ett land du inte trodde hade hårdrockare kraxa fram en Sabbath-cover. Det är det du är här för, erkänn.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s