Doomkalendern 2017 – Lucka 24

Postat: december 25, 2017 av doomionista i Uncategorized

En oöppnad lucka är också en lucka, jag gör samma misstag varje år och har inte lagt upp julaftonsluckan i förtid. ”Man gör ju inte annat än softar på julafton ändå.” Men man softar ju inte i sin ensamhet framför datorn som är bäst för att skriva bloggposter.

Julafton är en dag för långsamma meditativa låtar. Det är en dag för Al Cisneros och Stephen O’Malley. Det är en dag som gränsar till en natt då bina gör sin honung i lejonets kranie.

Tjugofyra timmar, tjugofyra låtar är målsättningen. Något den här bloggposten inte kommer att leva upp till, men kanske en playlist för någon gång i framtiden.

Jag som kalendermakare får tacka er tappra anhängare för ert tålamod och er uppmärksamhet. Jag hoppas ni har haft roligt med den här upplagan även om den var mindre inriktad på de traditionella doomkalenderämnena och mer en månadslång navelskådande introspektion från min sida.

Jag lämnar er nu att smälta julmaten med några av de mest lämpliga låtarna jag har att erbjuda. Släck ner alla juleljusen, skruva upp ljudet och ägna er åt hänryckelsen som kommer efter att ha lyssnat i en timme på samma riff.

När julmaten är frossad och klapparna uppslitna och begapade, lämna lite rum för den ständige följeslagaren. Där den är, är inte vi och där vi är, är inte den. Ändå är den alltid i dina tankar, alltid har han gått vid din sida och inte fan ger han några uppskov.

Men kanske spelar han schackspelet du fick i julklapp?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s