Doomkalendern 2018 – Lucka 19

Postat: december 20, 2018 av doomionista i Doomkalendern 2018
Etiketter:,

Doomkalendern är fortfarande en lucka back och förjulsförkylningen har placerat mig i en måttligt energisk tillvaro. Men en kalender är ett heligt kall och vi ska ta oss igenom 2018 också. Passande nog blir det med industridoom.

Jag tror inte någon har missat den här killen, jag vet att jag fått mig reportaget tillskickat flera gånger både på Facebook och Twitter. Men om ni till äventyrs inte hört Tristan Shone (också känd under projektnamnet Author & Punisher) och hans jävligt tunga sound så kommer julen tidigt i år.

Han bygger sina egna jävligt fysiska interface och framför omåttligt tungbrötfuzzig industridoom helt själv. Det är som musik som spelas i en jävligt dystopisk bar ombord på en nästan helt övergiven rymdstation full med zombies och kannibalcyborgs.

Ibland dyker det upp band som jag och Synthlobbyn får liksom slåss om att få räkna till vår respektive genre. Jag är inte säker på att vi har diskuterat den här saken än, men jag tror Author & Punisher räknas som ett av dem.

Hel oavsett så vore det verkligen något som skulle vara kul att se live. Måste hålla ett öga öppet för eventuella turnéer i framtiden.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s