About

Doomionista är till för att inte bara folk som tar Top Model på allvar skall få ha en modeblogg. Det är fan viktigt att kunna diskutera när en hårdrockströja är urtvättad, vad som konstituerar ett respektabelt stonerskägg och vilka loggor som är mest rätt att sporta just nu.

Det går dessutom i linje med Svenska Doomfrämjandets allmäna uppdrag att föra doomen till folket. Vi är här, och vi är blytunga.

Huvudsaklig skribent är Kapten Doomfrost som använder bloggen som en ursäkt för att få slösa pengar på hårdrocksmerch. De andra doomfrämjarna är lite blygare, Evilrobotics syns då och då, men enbart utan ansikte, men resten har valt att inta en ickebloggande livsstil. Det kan bli straffbloggning på schemat till nästa doomfrämjarmöte dock.

Svenska Doomfrämjandet är en grupp glädjefientliga och tungmusikdyrkande individer som alla vill känna sig som en folkrörelse, eftersom sådana är mäktiga, och tycker det är för dåligt med fokus på doom, sludge, stoner och annan tung musik i samhället idag. Se bara på Rockbjörnen, 2011 går hur många ”rock”-björnar som helst till ett popsnöre som Veronica Maggio men det finns inte ens en kategori för Funeral doom? Vad är det för larv?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s